7 aandelen om te kopen als het voorzitterschap van Biden begint

Dit jaar betekent 20 januari een nieuwe regering in Washington. Het is moeilijk voorspellingen te doen over de economie en de aandelenmarkt voor de komende vier jaar, maar we kunnen verwachten dat een paar trends het begin van dit decennium zullen domineren.

 

Voorafgaand aan de presidentsverkiezingen in november legde Biden zijn plannen voor de komende vier jaar uiteen. Op 14 januari stelde Biden een hulppakket voor van in totaal $ 1,9 biljoen. Onderdeel van het voorstel is een derde stimuleringscheque van $ 1.400 voor een groot aantal Amerikanen.

 

Paul Brace, Clarence Carter Chair in Legal Studies en Professor, Department of Political Science, Rice University, stelt voor:

 

“Biden’s agenda is gebaseerd op het aanpakken van Amerika’s problemen met economische ongelijkheid. Als hij wordt gekozen, zal Biden van koers veranderen en de GOP-belastingverlagingen terugdraaien, een loonbelasting toepassen op degenen die meer dan $ 400.000 verdienen, waardoor 75% van de last van de belastingverhoging op de bovenste 1% van de verdieners wordt gelegd. ” aandeel tesla is verkocht.

 

 

Professor Brace vervolgt: “In een tijdperk dat getuige is geweest van een groeiende inkomensongelijkheid, terwijl temidden van een gezondheidscrisis die velen werkloos of in zeer bedreigde economische omstandigheden heeft achtergelaten, de intentie van Biden om een ​​steeds groter deel van de financiering van programmatische inspanningen te verleggen om grote economische , gezondheid en sociale bedreigingen, zouden supporters moeten vinden. ”

 

Sectoren om in de gaten te houden onder president Biden

Om te beginnen wordt van de nieuwe president verwacht dat hij zwaar zal uitgeven aan binnenlandse infrastructuurprojecten. Bij het analyseren van infrastructuurbedrijven kunnen we kiezen uit eigenaren, waaronder spoorwegen en nutsbedrijven, of enablers, inclusief materialen en bouwbedrijven. De kracht van de activabasis en het beheer van een bedrijf, evenals groeivooruitzichten, waarderingsniveaus en financiële maatstaven zijn belangrijke punten voor verder onderzoek.

 

Naast hogere uitgaven door de federale en lokale overheden, kunnen de laagste rentetarieven de inkomsten in deze sector helpen verhogen. Als gevolg hiervan zouden de aandelenkoersen van infrastructuurbedrijven moeten blijven profiteren.

 

Op de tweede plaats staan ​​bedrijven die zich richten op alternatieve energiebronnen en technologieën. Veel analisten verwachten dat president Biden zijn aan de verkiezingen voorafgaande projecten op milieuvriendelijk beleid uitvoert. In 2020 was de alternatieve energie-industrie gloeiend heet en het segment zal waarschijnlijk meer groeien. apple aandeelkopen kan online.

 

Last but not least verwacht ik dat technologie het komende jaar in het centrum van de beursgroei zal blijven staan. De pandemie heeft alleen verschillende digitaliseringstrends versneld die ons in de nabije toekomst waarschijnlijk zullen bijblijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram