Moet je investeren in Roku nu Apple een plek op de afstandsbediening koopt?

Roku-aandelen stegen woensdag na berichten dat Apple een plekje op de afstandsbediening had gekocht.

Het aandeel is sinds 6 mei met meer dan 62% gestegen.

ROKU moet de huidige 52-weekse highs van $ 486,72 nog opnieuw testen.

 

Roku Inc. (NASDAQ:ROKU), een bedrijf in streamingapparatuur, wordt een van de meest opwindende investeringen om in juli 2021 te doen. Woensdag kwam het nieuws dat Apple Inc. (NASDAQ:AAPL) een plek in de afstandsbediening van het bedrijf. ROKU-aandelen stegen meer dan 4,6% om te handelen op $ 460,89. Nasdaq-aandeel is hoog.

 

Het aandeel is nu sinds 6 mei met meer dan 62% gestegen door de toegenomen vraag naar zijn streamingapparaat. ROKU heeft zichzelf gevestigd als leider op de markt voor streaming-apparaten.

 

 

De nieuwe afstandsbediening van Roku heeft vier knoppen, waaronder Apple TV, Netflix, Hulu en Disney+. Het bedrijf speelt in op de snelle expansie van de videostreamingmarkt.

 

Producenten van inhoud zoals Netflix en Hulu zullen Roku’s toekomstige groei voeden.

 

Zijn Roku-aandelen een koop in juli 2021?

Vanuit een waarderingsperspectief worden Roku-aandelen verhandeld tegen een K/W-ratio van 540,47 en een toekomstige K/W van 393,29. De opwindende groeivooruitzichten van het bedrijf hebben investeerders overtuigd om een ​​hoge premie te betalen voor ROKU-aandelen.

 

Analisten verwachten dat Roku’s winst dit jaar met 72,90% zal groeien, voordat hij volgend jaar met 145% omhoog schiet. Daarom kunnen beleggers zich verheugen op een spannende 12 maanden vooruit. De aandelenkoers zal waarschijnlijk verder stijgen te midden van toegenomen marktoptimisme.

 

Het bedrijf zal zijn fiscale Q2-resultaten op 12 augustus rapporteren, waardoor het in juli aantrekkelijker wordt voor kopers.

Technisch overzicht: waarom ROKU-aandelen kopen in Q3 2021?

Technisch gezien zijn Roku-aandelen overgegaan naar overbought in de 14-daagse RSI. De aandelenkoers is ook enkele niveaus boven het voortschrijdend gemiddelde van 100 dagen gestegen. Daarom zou ROKU op korte termijn iets kunnen dalen voordat het doorgaat met de huidige bull run.

 

Desalniettemin kunnen beleggers die verwachten dat de bull run zal voortduren, zich richten op kortetermijnwinsten van ongeveer $ 486,52 of $ 530,27 op lange termijn. De belangrijkste ondersteuningsniveaus zijn $ 434,95 op korte termijn en $ 389,63 op lange termijn. AEX koers vandaag staat hoog.

Kortom: de katalysator om nu ROKU-aandelen te kopen

Roku’s huidige bull-run kan een korte termijn terugval veroorzaken. De vooruitzichten blijven echter solide en aantrekkelijk voor groei-investeerders. De dominantie van het bedrijf op de markt voor streamingapparatuur zal in de nabije toekomst blijven bestaan.

 

Daarom kan het kopen van ROKU-aandelen nu winstgevend zijn, in afwachting van een opwindende groei in de komende maanden.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram